Meld je aan voor de gratis verzekeringscheck bij Den Dulk & Partners

Al ruim 15 jaar brengen we voor onze relaties in kaart in hoeverre het verzekeren van hun risico’s de moeite waard is. Sinds 1 januari versterkt Sjaron Hop als specialist op dit gebied ons team. Zij richt zich vooral op het beperken van je risico’s, tegen de scherpst mogelijke premie.  

Met haar ervaring en creatieve denkwijze kunnen we nog beter de match maken tussen de behoeftes van onze klanten en de mogelijkheden bij de verzekeraars. Wil je zelf weten of je nog wel de juiste dekking hebt voor je woning, inboedel, aansprakelijkheid, kostbaarheden, kunst, auto, rechtsbijstand of reis? Neem dan gerust contact met ons op.

We doen dan een check op de volgende zaken:

  • Ben je niet te veel of juist te weinig verzekerd? Onnodig kosten maken is natuurlijk zonde
  • Ben je wel voor het juiste verzekerd? Wij kennen de voorwaarden en ook de kwaliteit van een verzekeraar als geen ander. Zo ben je verzekerd van een goede schadebehandeling en helpen we je door het proces.
  • Is je premie nog wel scherp genoeg? Verzekeraars wijzigen regelmatig hun tarieven. Door hier regelmatig op te controleren, hou je de kosten laag. Bovendien zorg je ervoor dat de verhouding tussen dekking, kwaliteit en prijs passend blijft
    Begin het jaar goed met een verzekeringscheck. Laat dit kosteloos door ons doen en bespaar jezelf tijd en geld. We bekijken daarbij direct wat er beter kan. Zo helpen en ontzorgen we je graag!

Meer weten of aanmelden? Neem contact met ons op via onderstaand formulier of bel direct met 035 5433511.

Meer weten of persoonlijk advies?

Persoonsgegevens
 ,  Aanpassen?
Opzoeken adres gegevens mislukt Handmatig invoeren?
Vraag/opmerking

Den Dulk & Partners maakt gebruik van cookies op haar website Accepteren Meer informatie